l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Image Alt

Missie en Visie

Missie & Visie

Praktijk DEEN. is hét paramedisch centrum voor gespecialiseerde Fysiotherapie en Revalidatie. Praktijk DEEN. staat in nauw contact met andere zorgverleners om uw zorgvraag zo goed mogelijk te beantwoorden. De hier werkzame therapeuten willen excelleren in hun specialisatie en werken intensief samen. Praktijk DEEN. wil de zorg constant verbeteren om voor u de juiste zorg op de juiste plek te bieden. Dit bereiken wij door veilige, doeltreffende, doelmatige en cliëntgericht zorg te verlenen.  

Praktijk DEEN. moet hèt paramedisch centrum zijn waar men de meest waardevolle en effectieve zorg krijgt in de regio Zuid-Kennemerland. De praktijk wil veilige, doeltreffende, doelmatige en cliëntgerichte zorg leveren. Dit betekent dat er veel aandacht is voor de reële behoefte en ervaring van de cliënt (subjectieve kwaliteit), de best mogelijke zorg uitkomst (objectieve kwaliteit) en het in samenspraak met u maken van een behandelplan (shared decision making). Om de objectieve en subjectieve kwaliteit hoog te houden wordt de professionele kennis en vakmanschap continue getoetst aan klinische uitkomsten tussen collega’s, in het land en wereldwijd.  

Praktijk DEEN. streeft naar zorg zonder wachtlijsten door voldoende capaciteit, korte lijnen met collega praktijken en ruime openingstijden. Respectvolle omgang door het bewaken van de kernwaarden (betrouwbaarheid, samenwerking, alertheid, dienstbaarheid, slagvaardigheid, zelfbewust) en constructieve en duurzame zorg door objectief en subjectief goede zorg te leveren.   

De visie op gezondheid vertaalt Praktijk DEEN. naar een actieve rol van de patiënt waarin eigen verantwoordelijkheid over gezond worden en gezond blijven centraal staan (self-efficacy) en waar de therapeut een begeleidende rol bij heeft.  

De praktijk wil een verzameling van professionals zijn waarbij de ontwikkeling van de therapeuten als mens hoog in het vaandel staat. Intercollegiaal overleg, scholing en intervisie dragen hier aan bij. Tevens wil Praktijk DEEN. een prettige omgeving bieden voor zijn medewerkers waardoor een goede onderlinge verstandhouding en respect voor elkaars professionaliteit leiden tot een sfeer binnen de praktijk waar behalve de patiënt, ook de medewerker zich prettig voelt. 

De praktijk streeft naar ketenzorg. Dit houdt in dat de praktijk een sleutelpositie speelt in een keten van behandelaars en/of instellingen. De praktijk moet zeer laagdrempelig en goed bereikbaar zijn. In zijn streven om innovatief en toonaangevend te zijn zoekt Praktijk DEEN. naar samenwerking met gelijkgestemde praktijken van verschillende disciplines. De praktijk wil hiermee een netwerk vormen om zo gezamenlijk aan kwaliteit te werken.