l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Image Alt

Rob de Groot

Rob de Groot
Medische fitness begeleider en technisch assistent
Ons team staat voor je klaar
Neem contact op

Rob werkt sinds 2008 bij Praktijk DEEN. en begeleidt de fitness groep op vrijdagochtend en op andere dagen als vervanger bij afwezigheid van een collega. Als technisch assistent verzorgt hij o.a. de teksten op de wachtkamer-beeldschermen en regelt hij technische oplossingen. Naast deze werkzaamheden zijn er ook activiteiten bij diverse sportscholen en het werk in zijn eigen videobedrijf. Specialiserende cursussen: In de opleidingen tot Spinning instructeur zijn veel facetten van cardio- training en bewegingsleer in cursussen behandeld en geleerd. Met deze en eerdere vakkennis zijn er veel raakvlakken met fitness, zodat Rob zich prima op zijn plaats voelt in de fitnesszaal. Weetje: Rob is een enthousiast spinner en ook het sportieve buiten fietsen doet hij graag. De Alp d'Huez beklimmen is een van de tochten die hij heeft gemaakt. Van zijn filmhobby heeft hij ook zijn werk gemaakt.

FunctieMedische fitness begeleider en technisch assistent
Werkdagen Vrijdag

Al jaren kom ik gemiddeld twee tot drie keer per jaar bij Praktijk Deen. Altijd word ik zeer snel en vakkundig geholpen. Ik beveel deze Praktijk dan ook van harte aan.

Anoniem, Heemstede

Zeer professionele therapeuten. Er wordt goed naar je geluisterd en in kaart gebracht waar de klachten vandaan komen. Bij een acuut probleem, wordt er gezocht naar een snelle oplossing om te kunnen helpen en een afspraak ingepland. Bij mijn vader had Henk Deen meteen door dat er iets niet in orde was en heeft ons meteen doorverwezen naar de spoed eisende hulp; dit was een zeer adequate beslissing.

Manon , Nieuw-Vennep

Ik kom al jaren bij praktijk Deen. Er wordt goed geluisterd, meegedacht. Veel specialisaties, altijd wel iemand die jou verder kan helpen. Bij praktijk Deen ben je in goede handen!

Justine , Hillegom