l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

medewerker banner

Chantal Hoefnagel

Chantal Hoefnagel
Praktijk secretaresse
Ons team staat voor je klaar
Neem contact op

Chantal werkt sinds mei 2020 bij Praktijk DEEN. Ze werkt 3 ochtenden per week, op maandag, woensdag en donderdag op onze locatie in het Spaarne Gasthuis. Haar taken als praktijk secretaresse zijn erg divers, naast de baliewerkzaamheden verzorgt zij voor de praktijk de boekhouding. Weetje: Chantal houdt van wandelen vooral op het strand, tuinieren, cabaret en koken.

FunctiePraktijk secretaresse
Werkdagen Maandag Woensdag Donderdag

Al jaren kom ik gemiddeld twee tot drie keer per jaar bij Praktijk Deen. Altijd word ik zeer snel en vakkundig geholpen. Ik beveel deze Praktijk dan ook van harte aan.

Anoniem, Heemstede

Zeer professionele therapeuten. Er wordt goed naar je geluisterd en in kaart gebracht waar de klachten vandaan komen. Bij een acuut probleem, wordt er gezocht naar een snelle oplossing om te kunnen helpen en een afspraak ingepland. Bij mijn vader had Henk Deen meteen door dat er iets niet in orde was en heeft ons meteen doorverwezen naar de spoed eisende hulp; dit was een zeer adequate beslissing.

Manon , Nieuw-Vennep

Ik kom al jaren bij praktijk Deen. Er wordt goed geluisterd, meegedacht. Veel specialisaties, altijd wel iemand die jou verder kan helpen. Bij praktijk Deen ben je in goede handen!

Justine , Hillegom